Eksplozija na briselskoj železničkoj stanici, bombaš ubijen

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na briselskoj železničkoj stanici, bombaš ubijen

Belgijska vojska je ubila osumnjičenog bombaša posle male eksplozije na briselskoj Centralnoj železničkoj stanici u kojoj nje bilo povredjenih, prenele su agencije.

Neki svedoci su rekli da je bombaš vikao "Alah je veliki", ali Frans pres to nije mogao da potvrdi.

Tužilaštvo je saopštilo da je osumnjičeni nosio ranac i pojas sa eksplozivom.

Centralni gradski trg Gran plas, popularno turističko odredište, evakuisan je kad i stanica koja je udaljena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oko 200 metara.

Policija je saopštila da je "situacija pod kontrolom" i pozvala građane da poštuju uputstva policije. Na licu mesta i u okolini se nalaze brojna policijska vozila i naoružani vojnici.

Belgija je u stanju visoke pripravnosti otkako su 22. marta 2016. bombaši samoubice ubili 32 ljudi u briselskom metrou i na aerodromu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.