Eksplodirao stan u centru Malmea, nema informacija o stradalima

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao stan u centru Malmea, nema informacija o stradalima

U stanu u centru švedskog grada Malmea došlo je do eksplozije nešto posle 22 časa, prenose svetski mediji U stanu u centru švedskog grada Malmea došlo je do eksplozije nešto posle 22 časa, prenose svetski mediji. Policija je na licu mesta, a okolnosti događaja za sada nisu poznate. Nekoliko ulica je blokirano, a portparol te službe Ana Goranson potvrdila je da je došlo do eksplozije u stanu, ali i dalje nije poznato da li je bilo ljudi u tom objektu.Ona je dodala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policija istražuje uzrok eksplozije i dodala da zgrada nije evakuisana. Švedski mediji, pak, navode da nije bilo povređenih. "Raša tudej" prenosi da su stručnjaci za deminiranje bombi na licu mesta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Eksplodirao stan u centru Malmea, nema povređenih

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2016, 01:38

U stanu u centru švedskog grada Malmea došlo je do eksplozije nešto posle 22 časa, prenose svetski mediji. Nema povređenih U stanu u centru švedskog grada Malmea došlo je do eksplozije nešto posle 22 časa, prenose svetski mediji. Policija je na licu mesta, a okolnosti događaja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.