Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJE U BAGDADU U detonacijama automobila bombi stradalo najmanje 11 osoba

Najmanje 11 osoba poginulo je večeras, a 20 je povređeno u eksploziji dva automobila bombe u jugozapadnom delu Bagdada, saopštili su zvaničnici.

#BREAKING: 7 people killed 20 others wounded in two car bomb attacks in Abu Dsheir area, southern #Baghdad. pic.twitter.com/3TSpcTyf9J

Meta prve eksplozije bio je kontrolni punkt policije, dok je u drugom napadu auto-bomba eksplodirala u obližnjoj ulici punoj pešaka, preneo je AP.

Za sada nijedna grupa nije preuzela odgovornost za napade, ali oni nose obeležja Islamske države, navodi AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bagdad: 11 mrtvih, 20 ranjenih u eksplozijama automobila

Izvor: B92, 19.Maj.2017

Bagdad -- Najmanje 11 osoba poginulo je, a 20 je povređeno u eksploziji dva automobila bombe u jugozapadnom delu Bagdada, saopštili su zvaničnici...Meta prve eksplozije bio je kontrolni punkt policije, dok je u drugom napadu auto-bomba eksplodirla u obližnjoj ulici punoj pešaka, preneo je AP...Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.