Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U RESTORANU U NEMAČKOJ Poginula najmanje jedna osoba, nekoliko ljudi povređeno

Najmanje jedna osoba je poginula, a više je povređeno u restoranu u centru Ansbahera u Nemačkoj, prenosi "Zidojče cajtung".

Schwere Explosion erschüttert #Ansbach. Ursache noch unklar. https://t.co/psJ3aGYTQ0 pic.twitter.com/HYEDyqD2LU

Na osnovu prvih, još uvek nepotvrđenih, informacija stranih medija, eksploziju je najverovatnije izazvala plinska boca, ali policija nije želela da komentariše.

Nemački "Špigel" javlja da je u tom gradu zakazan trodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muzički festival koji je otkazan nakon eksplozije, a narod je evakuisan, kao i da je veliki broj pripadnika policije i hitnih lsužbi na terenu.

"Zidojče cajtung" navodi da je Joakim Herman, ministar unutrašnjih poslova Bavarske na putu iz Berlina ka Ansbaheru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA U RESTORANU U NEMAČKOJ Poginuo muškarac, devet osoba povređeno

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 00:14

U eksploziji koja se večeras dogodila ispred restorana u centru Ansbahera u Nemačkoj poginuo je muškarac, dok je devet osoba povređeno, rekli su policijski zvaničnici za "Zidojče cajtung"...🚨 #Ansbach Quartier bouclé, un festival de musique arrêté suite à l'explosion. Plusieurs blessés...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.