Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA KOD SANKT PETERSBURGA Jedna osoba poginula, četvoro povređenih

Lokalna policija saopštila je da je od eksplozije bombe tokom svađe na autobuskoj stanici u selu, udaljenom 150 kilometara severno od Sankt Peterburga, poginula jedna, a ranjene četiri osobe.

BREAKING: Blast hits bus stop in Western Russia, 1 dead, 4 injured - report (FILE PHOTO) https://t.co/JEeE1H57RT pic.twitter.com/sExFDgh0wR

Neidentifikovana eksplozivna naprava je aktivirana u distriktu Volhov, u mestu Paša, naveli su izvori za agenciju Tass.

Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osoba je poginula na licu mesta dok su četiri ranjene i prevezene u bolnicu.

Prema prvim podacima, eksploziju je izazvala ručna granata, navodi Tass.

U policijskom saopštenju se navodi da je eksploziji prethodila svađa pijanca.

Jedan od pijanaca, nakon svađe, doneo je od kuće bombu i bacio je na autobuskoj stanici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bomba u Petrogradu, ima mrtvih

Izvor: Mondo, 01.Maj.2016

Jedna osoba je poginula danas a četiri su povređene u eksploziji na stanici javnog prevoza u regionu Petrograda (Sankt Peterrburga), u Rusiji, saopštili su izvori u lokalnoj službi bezbednosti...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock.."Neidentifikovana eksplozivna naprava je aktivirana u četvrti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.