Džihadisti prete Obami

Izvor: RTS, 28.Jan.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džihadisti prete Obami

Islamska država je u najnovijem videu snimku zapretila američkom predsedniku Baraku Obami. "Obama, znaj da ćemo doći do Amerike. Odseći ćemo ti glavu u Beloj kući!", navodi se u video snimku.
Džihadisti Islamske države objavili su novi video u kojem su direktno zapretili američkom predsedniku Baraku Obami, javlja Foks njuz.

"Oh, Obama, znaj da ćemo doći do Amerike. Odseći ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ti glavu u Beloj kući, a Amerika će postati Muslimanska provincija", kaže na snimku jedan od islamista obučen u crno, s fantomkom na glavi.
Video je objavljen danas, a na njemu se vidi kako tri džihadista Islamske države stoje iznad zarobljenika kurdske vojske kojem jedan od njih prislanja nož uz grlo.
Islamski ekstremisti zapretili su i Evropi.
"Ovo je poruka za Francusku i njenu sestru, Veliku Britaniju, doći ćemo i do vas, s automobilima-bombama i eksplozivom", zapretili su džihadisti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Islamisti prete Obami da će mu odseći glavu u Beloj kući

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Pripadnici Islamske države su emitovali danas tri nova video snimka, u kojima prete da će ubiti jordanske i japanske taoce, ali i uputili direktnu pretnju američkom predsedniku Baraku Obami da će mu odseći glavu u Beloj kući, javila je američka televizija "Foks njuz"...U jednoj video poruci, trojica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.