Duraković: Ovo je anketica kojom se troši 1,4 miliona KM

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duraković: Ovo je "anketica" kojom se troši 1,4 miliona KM

Načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković je u svojoj izjavi za N1 kazao da je današnji referendum u RS-u ustvari samo "anketa".

"Stav je jasan, ja na upit komisije za provođenje referenduma sam odbio imenovati komisiju. Srebrenica pokazuje da je referendum obezvređen tako da je to postalo smešno. Ovo je više sprovođenje ankete i ovo nisu građani ovog entiteta", kazao je.

Duraković je dodao da je ovo jedna "anketica" koja za cilj ima da potroši 1,4 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << KM iz budžeta.

"Ovo je jedna politika koja je uvukla druge politike u ovu ideju. Voleo bih večeras da ista ta komisija kaže adekvatne podatke, a ne da to budu fiktivne objave nekih podataka. Ovo je jedna anketica koja za cilj ima potrošiti 1,4 miliona KM iz budžeta. Sve drugo je kao i svakog drugog dana u Srebrenici, a i sam rezultat neće promeniti meritum te odluke jer se valja vratiti u institucije i rešavati probleme onako kako se rešavaju", rekao je Duraković.

O izlaznosti na referendumu čitajte u odvojenoj VESTI.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.