Duma za recipročne mere protiv Kanade

Izvor: Vostok.rs, 30.Jun.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duma za recipročne mere protiv Kanade

30.06.2015. -

Šef međunarodnog komiteta Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov predlaže donošenje recipročnih mera na sankcije koje je Kanada uvela Rusiji.

„Mi treba da donesemo mere protiv Kanade. Kanada je danas država sa najjizrazitijim antiruskim stavom u zapadnoj Alijansi pripada najizrazitijim antiruskim državama, kao i u ’Velikoj sedmorci‘. Znamo da je premijer Kanade govorio da Rusija ne može nikada biti član ove organizacije tj. razvijao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << je tezu da konfrontacija Rusije i Zapada nema povratka“, rekao je Puškov na sednici Državne dume.

„Čini se da je potrebno odgovoriti na to. Ne mislim da mi nismo sposobni da donesemo recipročne mere protiv Kanade, koje će pokazati da smo spremni da na donošenje sankcija protiv nas odgovorimo istom merom“, naglasio je poslanik.

Po njegovom mišljenju, Vlada Kanade „teži da poveća svoju beznačajnu ulogu, svoj objektivni nedostatak uticaja i autoriteta povećanom aktivnošću u oblasti sankcione politike“.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Klevete iz Podgorice stigle do Dume

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2015, 16:10

POSLEDNjA izjava Duška Markovića, potpredsednika Vlade Crne Gore, u kojoj je optužio Rusiju da je kriva za pojačanu kampanju protiv članstva Crne Gore u NATO čula se do Moskve. Potpredsednik Odbora Dume za međunarodne poslove, Leonid Kalašnjikov, rekao je da NATO žuri da prihvati Crnu Goru u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.