Drama u azilantskom domu u Bonu

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u azilantskom domu u Bonu

U azilantskom domu u Bonu muškarac, izbeglica, napao drugu izbeglicu, pa pokušao da pobegne. Napadač je u policijskoj akciji ranjen.
Jednice komande za specijalne angažmane nemačke policije pucale su u Bonu na jednu izbeglicu iz Gvineje i pri tome je teško ranile, javljaju nemački mediji.

Izbeglica iz Gvineje je prethodno u azilantskom domu napao i lako povredio drugog izbeglicu, a situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je eskalirala kada je napadač, sa nožem u ruci preko livade, pokušao da pobegne, javljaju nemački mediji i prenose da je u akciji ispaljeno šest hitaca.
Policija je, kako se navodi, prvo pregovarala sa tim čovekom, koji se bio zabarikadirao na drugom spratu kuće u kojoj su izbeglice smeštene, ali je situacija eskalirala kada je on skočio sa sprata i sa nožem u ruci pokušao da pobegne.
Ranjeni 23-godišnji Gvinejac smešten je u bolnicu, a oko azilantskog doma nalazi se 50 policajaca, prenosi Tanjug.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.