Dobio otkaz, ubio dvojicu kolega pa i sebi presudio

Izvor: 24sata, 24.Sep.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio otkaz, ubio dvojicu kolega pa i sebi presudio

Nedavno otpušteni radnik kompanije UPS ubio je u utorak dvojicu supervizora, a potom i sebe.

Ubistvo se dogodilo u postrojenju UPS-a u kojem je radio u Birmingemu, u američkoj saveznoj državi Alabama.

Ubica, koji je u trenutku napada nosio braon uniformu UPS-a, dobio je otkaz juče, saopštila je policija, navodeći da njegov motiv za sada nije poznat.

Kako je javio Rojters, policajci su na licu mesta, u postrojenju UPS-a nedaleko od birmingenskog aerodroma, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << pronašli tela dvojice supervizora u blizini tela napadača, koji je sebe usmrtio vatrenim oružjem nakon što se dovezao SUV vozilom marke "Honda", saopštila je policija.

- Kada su ti ljudi danas došli na posao nisu mogli ni da pretpostave da će im to biti poslednji dan na Zemlji - rekao je šef birmingenske policije A.C. Roper.

Policija je na mestu zločina pronašla i pištolj za koji pretpostavlja da je bio oružje koje je koristio napadač.

U trenutku napada u zgradi UPS-a, poznate kompanije koja se bavi dostavama, bilo je još najmanje 10 osoba, ali niko nije povređen, dodaje policija.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Dobio otkaz, ubio dvojicu kolega, pa izvršio samoubistvo! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2014

Prilikom pucnjave iz vatrenog oružja, u postrojenju jedne američke kompanije je bilo još 10-ak zaposlenih koji, na sreću, nisu povređeni. Otpušteni radnik je počinio dvostruko ubistvo dan nakon što je ostao bez posla..Otpušteni radnik kompanije UPS u Birmingemu, u američkoj saveznoj državi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.