Dobio dve godine zatvora za ubistvo bolesne ćerke

Izvor: Press, 27.Nov.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio dve godine zatvora za ubistvo bolesne ćerke

Nakon što je Vrhovni sud slučaj Jose Gregurića, oca koji je ubio teško bolesnu kćer, vratio na ponovno suđenje, Županijski sud u Sisku ponovo je doneo istu presudu - optužen je za krivično delo ubistvo i osuđen na dve godine zatvora, s tim da će drugu provesti na uslovnoj slobodi.
Kako podseća portal "Index.hr" na slučaj koji je izazvao veliku pažnju u hrvatskoj javnosti, u oktobru 2012. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 23.godišnju teško bolesnu kćer Marijanu tokom noći je u stanu ubio njen otac tako što joj je dao tablete i zarezao ruku, nakon čega je na isti način pokušao da ubije i sebe.

Marijana je naglo obolela pre četiri godine i nakon što se požalila na učestale glavobolje upućena je na lečenje u Zagreb gde je otkriveno da ima tumor.



Nakon operacije ostala je sasvim nepokretna i većinu vremena je bila u bolovima što je njenom ocu, kako tvrdi, teško padalo.

Lekarska greška u tom slučaju nikada nije bila dokazana, iako je porodica sumnjala da se dogodilo upravo to.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za "eutanaziju" ćerke, Hrvatu dve godine zatvora

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014

Josi Greguriću, ocu koji je ubio teško bolesnu ćerku, sud potvrdio kaznu zatvora od dve godine...Foto: Ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Nakon što je Vrhovni sud slučaj Jose Gregurića, oca koji je ubio teško bolesnu kćer, vratio na ponovno suđenje, Županijski sud u Sisku ponovo...

Nastavak na Mondo...

Majci izgorele dece preti osam godina

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2014

SUĐENjE Živani Stanković (27) kojoj su 26. septembra u požaru u baraci u Novom Beogradu stradala tri deteta, zakazano je pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu za 11. decembar! Nadležno tužilaštvo tereti je za teško delo protiv opšte sigurnosti učinjeno iz nehata. Za ovo delo, prema Krivičnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.