Direktor Koka-Kole ubijao za islamiste

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Koka-Kole ubijao za islamiste

Predstavnici „Koka-Kole“ saopštili su da im je poznato da je Islam radio za njih.

DAKA - Informatički direktor u kompaniji koja je bila predstavništvo „Koka-Kole“ u Bangladešu Aminul Islam ubijao je za ekstremiste Islamske države (IS) nakon što se toj krvoločnoj organizaciji priključio pre nekoliko meseci.

Terorista, za koga su svi njegovi poznanici rekli da je bio izuzetno dobrostojeći, čak je u međuvremenu postao regionalni koordinator IS. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uhapšen je pre nekoliko dana u glavnom gradu Bangladeša Daki, pod optužbom da je pripremao napade širih razmera, a uhvaćen je i Sakib bin Kamal, koji je radio kao učitelj.

Izvor iz kompanije „Internešenel beveridžiz prajvet“ (IBPL), za koju je Islam radio, potvrdio je da je uhapšeni bio direktor i da je više dana bio odsutan s posla. Takođe, predstavnici „Koka-Kole“ saopštili su da im je poznato da je Islam radio za njih.

- Potpuno sarađujemo s pravosudnim sistemom na rasvetljavanju tog slučaja - rekli su iz poznate kompanije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.