Devojčicu silovalo njih 30, snimak okačili na net

Izvor: Mondo, 27.Maj.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčicu silovalo njih 30, snimak okačili na net

Brazilska policija istražuje stravičan slučaj silovanja 16- godišnje devojčice u zaopadnom delu Rio de Ženeira. Osumnjičena 33 muškarca.

Foto: Thinkstock

Muškarci koji su navodno dileri droge postavili su stravične scene zlostavljanja na Twitter. Na nekima se vide i njihova lica, a pojedini su do detalja opisali zlostavljanje devojčice. Devojčica je seksualno zlostavljana satima.

To je izazvalo pravi bum na ovoj društvenoj mreži, pa su snimci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrlo brzo skinuti.

Policja je saoopštila da je izdala nalog za hapšenje četvorice ljudi, među kojime je i dečko (19) zlostavljane devojke.

On i još jedan 40- godišnji muškarac se suočavaju sa optužbama za silovanje, dok se druga dvojica sumnjiče za distrubuciju snimaka napada.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.