Devetogodišnjak spasao sebi život pevajući gospel muziku otmičaru

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetogodišnjak spasao sebi život pevajući gospel muziku otmičaru

Dečak je puna 3 sata pevao istu pesmu što je očigledno izludelo njegovog otmičara jer ga je izbacio iz auta.

Tragična priča o otmici 9-godišnjeg dečaka dobila je komičnu nijansu nakon što je dečak uspeo da izvuče od otmičara i vratio se kući živ i zdrav. Ali kako? E to je najbolji deo priče.
Mladi Vili igrao se s psom u dvorištu svoje kuće kada je ugledao nekoliko dolara na travi pokraj drveta. Odlučio je da prošeta do mesta gde je ugledao novac, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u trenutku kada se sagnuo, otmičar ga je ščepao i strpao u auto.
Iako je bio jako preplašen, odlučio je da pusti glas – zapevao je pesmu “Every Praise”. Tako je punih 3 sata pevao istu pesmu što je očigledno izludelo njegovog otmičara jer ga je izbacio iz auta. Pre nego je napustio auto, otmičar mu je rekao da nikome ne kaže za njihov susret.
Uplakani dečak pomoć je potražio u prvoj kući na koju je naišao pa je uskoro njegova porodica došla po njega
Hrabri i domišljati dečak poslednjih dana je glavna zvezda mnogih emisija, a vlasti nude nagradu od 10 hiljada dolara za informacije o otmičaru.
Izvor: kurir-info.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.