Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti jajima gađali policiju blizu Trampovog skupa

Više desetina demonstranata probilo je danas metalne ograde oko hotela u Kaliforniji gde se kandidat za republikansku predsedničku nominaciju Donald Tramp obraća na skupu Republikanske partije.

Demonstranti su u kalifornijskom gradu Barlingejmu kod San Franciska jajima gađali pripadnike policije i uzvikivali slogane protiv Trampa.

Desetine policajaca s opremom za razbijanje demonstracija obrazovali su lanac oko ulaza u hotel kako bi sprečili pristup Trampovim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protivnicima.

Neredi su izbili i sinoć u gradu Kosta Mesa u Kaliforniji gde je Tramp držao miting kada su se sukobile njegove pristalice i protivnici. Policija je privela oko 20 osoba.

Tramp u Kaliforniji nailazi na veliko protivljenje građana, posebno Latino-Amerikanaca. Stranački izbori u Kaliforniji, gde je u igri veliki broj delegata za republikance, biće održani 7. juna.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ponovo sukobi uoči Trampovog govora

Izvor: RTS, 30.Apr.2016, 08:38

Stotine demonstranata sukobilo se sa specijalcima ispred kalifornijskog hotela gde je vodeći republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp trebalo da drži govor. Tramp je zbog toga morao da se povuče nazad u zgradu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.