DRAMA U ŠPANSKOM GRADU: U Barseloni upucano najmanje dvoje ljudi

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ŠPANSKOM GRADU: U Barseloni upucano najmanje dvoje ljudi

BARSELONA - Najmanje dve osobe, od kojih jedna teže, ranjene su juče po podne u pucnjavi u neposrednoj blizini Ramble ulice, centralne pešačke zone u Barseloni.

Policija istražuje da li je napadač, koji je pucao na dvojicu muškaraca, ranivši jednog od njih, delovao sam ili je imao pomagača, preneo je list Mundo, dok Pais navodi da policajci tragaju za više osumnjičenih.

U pucnjavi ispred hotela „Silken“, koji se nalazi u Ulici Pintor fortuni odmah do Ramble ulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pogođen je jedan muškarac, koji je zatim sa još jednim utrčao u hotel. Tu su naleteli na staklo, pri čemu je drugi muškarac zadobio posekotine. Njih dvojica zatim su istrčali iz hotela kroz zadnji izlaz, koji gleda na popularnu turističku Ulicu Karme.

Muškarac sa ranom od metka sakrio se u prodavnicu odeće u Karmeovoj 18, dok se čovek povređen od stakla sklonio u ulazu broj 21. Obojica su nešto kasnije prebačeni u bolnicu, a policija je zatvorila prodavnicu. Policija još traga za napadačem, a posebno nadzire hotel „Silken“ i okolne ulice.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.