DRAMA U HRVATSKOJ Muškarac pucao na policiju i pretio da će aktivirati bombu

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U HRVATSKOJ Muškarac pucao na policiju i pretio da će aktivirati bombu

Tridesetpetogodišnji muškarac pucao je danas na policiju u mestu Šećerana kod Belog Manastira, a potom se zatvorio u stan uz pretnju da će aktivirati bombu.

U pucnjavi niko nije povređen, a članovi porodice su na sigurnom, prenose hrvatski mediji.

"Dolaskom na mesto događaja počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima i pretio da će aktivirati ručnu bombu. Tom prilikom niko nije povređen. Napadač se potpm zatvorio u stan", navodi se u saopštenju policije.

Na mesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije iz Osijeka i u toku su pregovori.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u HR: Pucao, pretio bombom, zatvorio se u stan

Izvor: B92, 12.Avg.2017

Muškarac u mestu Šećerana kod Belog Manastira u Hrvatskoj zabarikadirao se u kuću nakon što je pucao na policiju, prenosi "Indeks"...Kako se navodi, policija je došla po prijavi o porodičnom nasilju, a počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja te pretio da će aktivirati ručnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.