DRAMA NAD VARŠAVOM Turski avion prinudno sleteo, putnici evakuisani

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NAD VARŠAVOM Turski avion prinudno sleteo, putnici evakuisani

Avion kompanije Turkiš erlajnz sa 332 putnika i članova posade bio je prinuđen da sleti danas na aerodrom u Varšavi.

Avion boing 777-300 bezbedno je sleteo, a putnici su evakuisani, saopštio je portparol međunarodnog aerodroma "Frederik Šopen" u Varšavi, preneo je AP.

Nadležne službe su pozvane da izvrše proveru aviona koja je u toku. Portparol aerodroma nije želeo da kaže šta je bio razlog za prinudno sletanje aviona koji je leteo od Istanbula za San Francisko.

U međuvremenu, stanica TVN24 javila je da je u avionu primećen sumnjiv paket.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turski avion prinudno sleteo u Varšavi

Izvor: Mondo, 30.Jul.2015

Avion kompanije Turkiš erlajnz sa 332 putnika i članova posade bio je prinuđen da sleti danas na aerodrom u Varšavi, a nakon što ga je policija pregledala dozvoljeno mu je da nastavi put...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Portparol međunarodnog aerodroma "Frederik Šopen" u Varšavi nije...

Nastavak na Mondo...

Turkišerlajns: Avion vanredno sleteo u Varšavu zbog sumnjivog mobilnog telefona

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 13:27

Kompanija Turkiš erlajns saopštila je danas da je jučerašnji let TK 79 od Istanbula do San Franciska preusmeren na varšavski aerodrom zbog mobilnog telefona bez nadzora koji je pronašlo kabinsko osoblje...Letelica "boing 777" sa 332 putnika juče je bila prinuđena da se spusti na aerodrom u Varšavi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.