Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulih u sukobu s policijom na ruskom delu Kavkaza

U sukobu s policijom u ruskoj provinciji Dagestan na Kavkazu poginula su četvorica pobunjenika, saopštilo je danas rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Portparolka policije Fatina Ubajdatova rekla je da su dva naoružana čoveka poginula u petak kasno uveče pošto su pucali na policiju kada je pokušala da zaustavi njihovo vozilo u kontroli kod sela Stalskoje.

Ubajdatova je rekla da su druga dvojica osumnjičenih militanata poginuli u odvojenom sukobu sa pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snaga reda u selu Kvanada.

Pročitajte još:

Dagestan, većinski muslimanska oblast na zapadnoj obali Kaspijskog mora, postao je epicentar pobune islamista posle dva separatistička rata u susednoj Čečeniji.

Pobunjenici često organizuju napade na policiju i druge pripadnike vlasti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.