Češka: Pijanac ostavio odeću kao zalog i nag otišao po novac

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češka: Pijanac ostavio odeću kao zalog i nag otišao po novac

Jedan gost u češkom pabu nije mogao da plati račun pa je kao zalog ostavio odeću koju je imao na sebi i nag otišao po novac, saopštila je lokalna policija u Češkoj.

Čovek je nag, samo u crnim soknama, prošao kroz grad Pržerov u ponedeljak rano po podne pričajući mobilnim telefonom, vidi se na snimku sigurnosne kamere koja je postavljena na jednom češkom veb sajtu, preneo je Rojters.

Policajci su ga ubrzo zaustavili i on je objasnio da je samo otišao do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugog paba da uzme nešto keša. Policija mu je dozvolila da nastavi put.

On je na kraju platio račun, uzeo svoju odeću i obukao se.

Gradska policija je slučaj prepustila državnoj policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO OD MAJKE ROĐEN: Muškarac prošetao POTPUNO GO ulicom jer nije imao da plati račun u kafani (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016

Muškarac, koji nije mogao da plati račun u kafani u Češkoj, ostavio je garderobu kao zalog i potpuno go izašao na ulicu da nabavi novac, saopštila je češka policija...On je danas prepodne prošetao go, izuzev kratkih crnih čarapa, ulicama grada Pžerova, objavljeno je na sajtu čeških novina...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.