ČUDO U ITALIJI: Šestoro preživelo lavinu u hotelu, 40 sati bili zatrpani pod snegom!

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO U ITALIJI: Šestoro preživelo lavinu u hotelu, 40 sati bili zatrpani pod snegom!

Najmanje šestoro preživelih pronađeno je unutar hotela koji je pre dva dana pogodila lavina, navode lokalni mediji Najmanje šestoro preživelih pronađeno je unutar hotela u Italiji koji je pre dva dana pogodila lavina, navode lokalni mediji.Kako prenosi ruska medijska mreža "Sputnjik", helikopteri za spasavanje stigli su na lice mesta kako bi evakuisali preživele. Mediji su prethodno javili da je pronađeno pet osoba koje su preživele udar lavine."Dejli mejl" piše da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su preživeli preko 40 sati bili zatrpani pod snegom, a spasilačke ekipe golim rukama su kopale kako bi ih izbavili."Živi su i razgovaraju sa nama", rekao je portparol vatrogasne službe Luka Kari.Traga se i dalje za 25 osoba, koje se vode kao nestale.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ČUDO U ITALIJI: Osmoro preživelo lavinu u hotelu, 40 sati bili zatrpani pod snegom!(VIDEO/FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2017

Najmanje osmoro preživelih pronađeno je unutar hotela koji je pre dva dana pogodila lavina, navode lokalni mediji Najmanje osmoro preživelih pronađeno je unutar hotela koji je pre dva dana pogodila lavina, navode lokalni mediji.Među pronađenima su tri muškarca, tri žene i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.