Britanski kandidat za poslanika: Izručiti Obamu Izraelu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski kandidat za poslanika: Izručiti Obamu Izraelu

Kandidat britanske Nezavisne partije (UKIP) za poslanika u parlamentu, Džeremi Zeid, podneo je danas ostavku, pošto je u javnost dospela njegova izjava da američkog predsednika Baraka Obamu treba oteti i izvesti pred sud u Izraelu.

Zeid, koji je trebalo da se kandiduje za poslanika za Hendon, rekao je i da bi Obamu trebalo zatvoriti kao nacističkog zločinca.

Njegova izjava bila je odgovor na vest da je američka vlada skinula oznaku tajnosti s dokumenata o izraelskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nuklearnom programu, koji su zvanično tajni, prenela je "Rusija danas".

Zeid se povukao pošto je na svojoj stranici na Fejsbuku napisao: "Kad Obama jednom ode s vlasti, Izraelci bi trebalo da traže izručenje tog ko..leta ili da mu urade ono što i Ajhmanu i zatvore ga zbog odavanja državnih tajni".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dao ostavku zbog izjava o Obami

Izvor: B92, 01.Apr.2015, 00:31

Kandidat britanske Nezavisne partije (UKIP) za poslanika u parlamentu, Džeremi Zeid, podneo je ostavku...On je to morao da učini nakon što je u javnost dospela njegova izjava da američkog predsednika Baraka Obamu treba oteti i izvesti pred sud u Izraelu...Zeid, koji je trebalo da se kandiduje za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.