Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blog: Gde Srbi nađu novac za život?!

„Stalno čujem da je Srbija siromašna zemlja, da je nizak životni standard, da je prosečna plata 200 evra i slično. Ne znam šta o tome da mislim, vidim skroz drugačiju sliku.
Imam utisak da niko ne radi a svi troše novac. Beograd je pun kafića i ti kafići su dan i noć puni Srba. A ja 'bogati Rus' nemam nikakve mogućnosti da svaki božji dan sedim u barovima i restoranima. Srbi očigledno imaju.
Devet tačaka o Srbiji, očima mlade Ruskinje
Idem u supermarket po >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << makarone. Dan, radno je vreme. Supermarket pun Srba. Stojim na kasi a preda mnom nekoliko starijih žena sa prepunim korpama. I veoma čudno: te namirnice nisu najjeftinije, ne prodaju se po nekoj akciji. A ja veoma žalosno izledam sa svojim testeninama.
Ja ne znam gde Srbi nađu novac, ali postoji ovakav vic o tome da neke stvari ne moraš obavezno da znaš.
Raspričali se Srbin i Amerikanac. Srbin će:
- Koliko ti mesečno zaradiš?
- 2.000 dolara.
- Koliko potrošiš za život?
- 1.000 dolara.
- A šta radiš sa preostalih hiljadu?
- U mojoj se zemlji ne postavljaju takva pitanja.
Sada Amerikanac pita:
- A koliko ti zaradiš mesečno?
- 150 evra.
- Koliko potrošiš za život?
- 1.000 evra.
- Gde nađeš preostali novac?
U mojoj se zemlji ne postavljaju takva pitanja.
Nova godina pod vedrim nebom: Rusi fascinirani Beogradom

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.