BiH: Išla u krađu u osmom mesecu trudnoće

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Išla u krađu u osmom mesecu trudnoće

Tridesetčetvorogodišnji N.P., i njegova dvadesetogodišnja nevenčana supruga M.D, koja je u osmom mesecu trudnoće, oboje iz okoline Gradiške u BiH, osumnjičeni su da su provalili i pokrali jednu kuću u Gornjim Karajzovcima.

Sumnja se da su njih dvoje iz kuće ukrali pištolj, dve bankovne kartice sa pripadajućim PIN kodovima, rezervne ključeve od audija, i tri ključa od pomoćnih objekata domaćinstva. "Nakon izvršenog krivičnog dela, oni su, u četiri navrata, koristeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ukradene bankovne kartice, sa bankomata podigli novac u ukupnom iznosu od oko 3.500 KM", saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Zbog sumnje da stoje iza ove krađe, policija je uhapsila N.P, dok je od M.D, pošto je u poodmakloj trudnoći, uzeta izjava i nije hapšena. Pretresom objekata koje oni koriste na četiri lokacije na području opštine Gradiška, pronađen je i privremeno oduzet novac u ukupnom iznosu od oko 1.500 KM, kao i pripadajući PIN kod od bankovne kartice.

Nakon kriminalističke obrade, N.P. je pušten na slobodu. Protiv njega i njegove nevenčane supruge nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izveštaj zbog počinjene teške krađe.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.