Beba ubijena u obračunu bandi

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba ubijena u obračunu bandi

Istraga o ubistvu pokrenuta je u Los Anđelesu nakon što je jednogodišnja beba ubijena u svom krevecu.

Foto: LASD

Outumn Džonson (Autumn Johnson) je umrla od rana nanesenih iz vatrenog oružja juče u Komptonu, javlja britanski "Indipendent".

Nedužna beba nalazila se u krevecu u garaži kuće, koja je bila pretvorena u stan, kada su na zgradu namerno ispaljeni hici.

Svedoci govore o nekoliko hitaca, nakon kojih su videli da otac iznosi iz garaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krvavo dete, koje je samo nedelju dana ranije proslavilo prvi rođendan.

Bebina majka, Blanš Vendik (Blanche Wandick ) je za KTLA-TV rekla:

"Moja nedužna beba je ubijena nizašta. Stajala je u svom krevecu i od nekuda su doleteli meci".

Ured šerifa okruga Los Anđeles tvrdi da se radi o zločinu povezanom sa obračunima bandi, i kaže da traže dvoje osumnjičenih koji su posle pucnjave otišli sa mesta zločina.

“Izgleda da su oni nameravali da pogode nekoga ko je živeo u garaži, a da je nenamerno stradala beba jer sa našla na putanji hitaca", kaže poručnik Džon Korina (John Corrina).

Za pomoć porodici da organizuje sahranu organizovano je prikupljanje novca preko GoFundMe veb strane.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

STRAVIČNO Beba ubijena u gangsterskom obračunu dok je bila u KREVECU

Izvor: Blic, 11.Feb.2016

Jednogodišnja devojčica je ubijena u utorak zalutalim metkom u svojoj kući tokom obračuna kriminalnih bandi koji se odigrao u neposrednoj blizini Komptona, južno od centra Los Anđelesa...UPDATE: Photo of Autumn Johnson released after baby girl shot and killed in Compton https://t.co/WTnNCBQQYj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.