Banda iz Srbije pljačkala starce

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banda iz Srbije pljačkala starce

Šestoro pripadnika jedne bande iz Srbije, koju policija dovodi u vezu sa 22 krivična dela u Nojsu, Diseldorfu, Hildenu, Hanu i Erkratu u Nemačkoj, konačno su dospeli u ruke policiji.

Dvojica muškaraca od 26 i 32 godine, kao i dve žene od 26 i 30 godina uhapšeni su u svojim stanovima u Diseldorfu. Ova četvorka je u pritvoru i brani se ćutanjem, dok su preostala dvojica pripadnika bande, Bane Jovanović (27), za koga se pretpostavlja da je šef ove trupe, kao i Boban Veljković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (28) u bekstvu.

Oni su se poslednjih godina specijalizovali za upad u stanove starih ljudi koje su pljačkali. Kako su tri člana bande bila zaposlena kao vozači u firmi za dostavljanje hrane, banda je to koristila da opljačka stare ljude. Oni su upadali u stanove, ali i u vreme dostavljanja hrane su takođe koristili priliku da u velikom stilu kradu. Njihov plen se sastojao od novca, nakita, elektroaparata i elektronskih kartica, preko kojih su žrtvama uzimali novac preko računa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.