BIZARNA SMRT Tinejdžerka se ubila zbog alergije na bežični internet

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SMRT Tinejdžerka se ubila zbog alergije na bežični internet

Tinejdžerka Dženi Fraj (15) pronađena je mrtva u blizini svog doma u Čedlingtonu. Ona se obesila, nakon što je mesecima trpela užasne glavobolje, umor i probleme sa bešikom, izazvane elektromagnetnom hipersenzitivnošću - ekstremnom osetljivošću na elektromagnetna polja, uključujući i bežični internet.

Dženi je kobnog dana javila drugarici da neće doći u školu. Kada su njeni roditelji shvatili da se ne javlja na telefon, pozvali su policiju, koja je pronašla tinejdžerku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako visi sa drveta.

- Dugo se žalila da joj nije dobro. Čim smo ukinuli internet, stanje joj se poboljšalo, ali je u školi nastavila da bude izložena elektromagnetnom polju. Nekoliko puta je čak bila i kažnjena jer nije mogla da održi pažnju na predavanjima - kaže Dženina majka.

Ona je pokrenula kampanju za ukidanje bežičnog interneta u obdaništima i školama, budući da postoji još dece koja pate od istih problema kao Dženi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.