Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SITUACIJA U SPLITU Uleteo u bolnicu i pokušao da sa aparata isključi čoveka koji je ubio ženu

U jednoj bolnici u Splitu nedavno se odigrala bizarna scena koja bi više odgovarala filmu nego realnosti. Naime, na odeljenje intezivne nege, gde je bio smešten čovek koji je ubio ženu, pa potom pokušao samoubistvo, uleteo je muškarac, koji je hteo da ubije povređenog čoveka.

Kako prenosi "Slobodna Dalmacija", nepoznati muškarac koji je upao u bolnicu pretio je da će ubiti pacijenta, a potom je hteo da isključi medicinske aparate koji su ga održavali na životu. Pretio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i medicinskom osoblju, protestujući uz poruku "što lečite to g...o", nakon čega je pobegao.

O događaju odmah je obaveštena policija, koja je zaključila kako je povređenom muškarcu potrebna zaštita. U međuvremenu, zbog poboljšanog zdravstvenog stanja, povređenog su premestili na drugo odeljenje i pred vratima njegove sobe dežura policija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BORIS UBIO SVOJU ŽENU, PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Sad osvetnik vreba da ga ubije, policija na nogama!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 10:35

Splitska policija na Odeljenju neurohirurgije u KBC-u Split čuva Borisa Čipčića, koji je krajem septembra u Splitu brutalno ubio svoju suprugu Maricu, a potom je pokušao sebi da oduzme život. ..Policija je morala da interveniše zbog bizarnog događaja koji se nedavno dogodio u bolnici na intenzivnoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.