BETI (24) IMA 298 KG: Suprug mi nije dao da smršam

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BETI (24) IMA 298 KG: Suprug mi nije dao da smršam

Muž Beti Džo (24) plašio se da bi ona mogla da nađe drugog ako izgubi na težini

OSTIN - Amerikanka Beti Džo (24) iz Hjustona u Teksasu bila je teška 298 kilograma, a njen suprug Džoš nije joj dozvoljavao da izgubi ni gram.

Kako je priznao, plašio se da bi njegova žena ukoliko smrša mogla da pronađe drugog muškarca i ostavi ga, zbog čega je pristajao da za nju radi sve. Tako je Beti vodio do toaleta i tamo joj pomagao da završi sve neophodno, pripremao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << joj da jede, hranio je, kupao i izvodio u kratke šetnje.

- Imati toliko kilograma ponižavajuće je jer ništa ne možete da uradite sami. Nemoguće je uživati u braku, imati seks... Tu su i drugi problemi. Ponekad se zapitate da li ste s tom osobom jer je zaista volite ili samo zato što ona brine o vama - ispričala je kroz suze Beti, čiji je režim ishrane, uprkos takvim emocijama, podrazumevao isključivo prženu piletinu u roštiljskom sosu.

Prema njenim rečima, s viškom kilograma borila se od detinjstva, a u tinejdžerskom dobu počele su da je opsedaju i misli o samoubistvu.

S obzirom na to da je težina počela da joj ugrožava zdravlje, lekari su Beti prognozirali da neće uspeti da doživi tridesetu. Zbog toga su joj uradili korekciju želuca, koja joj je pomogla da zasad smrša na 230 kilograma.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muž joj nije davao da smrša da ne bi našla drugog

Izvor: B92, 25.Apr.2015

Muž dvadesetčetovorogodišnje Beti Džo plašio se da bi ona mogla da nađe drugog ako izgubi na težini...Amerikanka Beti Džo iz Hjustona u Teksasu bila je teška 298 kilograma, a njen suprug Džoš nije joj dozvoljavao da izgubi ni gram...Kako je priznao, plašio se da bi njegova žena ukoliko smrša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.