Asanž kritikovao Demokrate da podstiču histeriju

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asanž kritikovao Demokrate da podstiču "histeriju"

Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž rekao je da je Demokratska stranka SAD "osuđena na propast", upozorivši da priča o tajnom dosluhu predsednika SAD Donalda Trampa i Rusije, koja je zaprao "politički ćorsokak", oduzima svu energiju.

"Zašto je Demoktratska partija osuđena na propast: 1. Establišment stranke je usisao energiju stranke u hiseriju o Rusiji", napisao je Asanž, dodavši da je retorika demokrata "politički ćorsokak", prenosi "Raša tudej" (RT).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Asanž kaže da se Demokratska stranka integrisala sa "bezbednosnim sektorom i medijskim mogulima" zbog čega se stiče utisak da Demokrae rade za račun "ušančene elite koja predstavlja moć."

On misli da bi demokrate trebalo da formiraju novu stranku, jer je "očigledno da partijska elita ne pokazuje znake da će odustati od moći".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.