Arizona: U pucnjavi ubijene dve učenice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arizona: U pucnjavi ubijene dve učenice

Dve učenice poginule su danas u oružanom incidentu u srednjoj školi u Glendejlu, predgrađu Finiksa, u američkoj državi Arizoni, saopštila je policija koja je navela da u školskom kompleksu više nema opasnosti.

Prema navodima portparolke policije Trejsi Briden, dve petnaestogodišnjakinje pogođene su jednim metkom, a kraj njihovih tela pronađen je jedan komad oružja .

Za sada nema informacija o tome ko je pucao ni u kakvoj su vezi te dve učenice, koje su umrle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na licu mesta. Roditeljima koji su se okupili ispred škole rečeno je da su im "deca bezbedna".

Policija međutim ne dozvoljava nikome da napusti ili da uđe u školski kompleks gde ima više od 2.000 učenika, navodi se na vebsajtu škole u Glendejlu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Arizona: Ubijene dve učenice u školi u Feniksu

Izvor: Akter, 12.Feb.2016

Dve učenice su ubijene danas u pucnjavi u jednoj školi u predgrađu američkog grada Feniks, u državi Arizoni, saopštila je policija..Predstavnica policije u četvrti Glendejl, Trejsi Briden, rekla je novinarima da su obe žrtve imale po 15 godina i da su ubijene jednim hicem, prenosi AP...Ona je...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.