Američki senator: Crna Gora primer i inspiracija za druge države

Izvor: Blic, 30.Maj.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki senator: Crna Gora primer i inspiracija za druge države

Crna Gora je primer i inspiracija za druge države, rekao je američki senator Ron Džonson na jučerašnjem sastanku sa crnogorskim premijerom Duškom Markovićem.

- Osvrćući se na predstojeću formalizaciju punopravnog članstva Crne Gore u NATO-u, Marković je rekao da taj cilj ne bi bilo moguće postići bez snažne podrške SAD, kako političke tako i pomoći u jačanju demokratije i institucija - saopštila je Služba Vlade Crne Gore za odnose sa javnošću.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boravka u Podgorici američka delagacija predvođena Džonsonom sastala se sa crnogorskim ministrima pravde i odbrane Zoranom Pažinom i Predragom Boškovićem, kao i sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem.

Prilikom susreta je naglašeno da SAD ostaju posvećene regionu Jugoistočne Evrope.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.