Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom u Kataru uveo posebnu naknadu

Međunarodni aerodrom Hamad u Kataru uveo je posebnu naknadu u iznosu od 10 dolara za sve putnike koji putuju sa tog aerodroma.

Qatar's @HIAQatar to charge QR 35 service fee on departing passengers.https://t.co/rQTjFciWG5

Odluka dolazi pošto su aerodrom u Dubaiju, koji je najprometniji na Bliskom istoku, i jedan manji u obližnjem emiratu, Šardži, takođe ranije ove godine uveli slične naknade, i primenjivaće se od 1. decembra.

Aerodrom je saopštio i da će uvođenje naknade doprineti povećanju kapaciteta i investicijama u novu infrastrukturu i tehnologiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksa na taksu - novi namet na aerodromu

Izvor: B92, 29.Avg.2016

Dubai -- Međunarodni aerodrom Hamad u Kataru uveo je posebnu naknadu u iznosu od 10 dolara za sve putnike koji putuju sa tog aerodroma...Odluka dolazi pošto su aerodrom u Dubaiju, koji je najprometniji na Bliskom istoku, i jedan manji u obližnjem emiratu, Šardži, takođe ranije ove godine uveli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.