70 EVRA ZA PUT U BLAJBURG Hasanbegović rekorder u dnevnicama

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

70 EVRA ZA PUT U BLAJBURG Hasanbegović rekorder u dnevnicama

Hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović rekorder je u vladi te zemlje kada su u pitanju dnevnice za domaća putovanja, piše "Jutarnji list".

Zagrebački dnevnik navodi da je Hasanbegović za putovanja po Hrvatskoj dobio oko 470 evra, od toga je pola dnevnice naplatio za komemoraciju u Jasenovcu. Pored toga on je na ime putovanja u inostranstvo, na godišnjicu stradanja zarobljenih pripadnika ustaške NDH i drugih Hitlerovih saveznika u Blajburgu na slovenačko-austrijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << granici, uzeo celu dnevnicu od 70 evra, kao i njegova koleginica Nada Šikić, hrvatska ministarka rada i penzionog sistema.

"Jutarnji list" navodi i da su plate članova hrvatske vlade u proseku po 2.000 evra, a da neki zaradjuju i oko 2.700 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hasanbegović rekorder dnevnica, 70€ za put u Blajburg

Izvor: B92, 26.Jul.2016

Zagreb -- Hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović rekorder je u vladi te zemlje kada su u pitanju dnevnice za domaća putovanja, piše "Jutarnji list"...Zagrebački dnevnik navodi da je Hasanbegović za putovanja po Hrvatskoj oko 470 evra, od toga je pola dnevnice naplatio za komemoraciju u Jasenovcu...Pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.