1. april je Svetski dan šale, a za muža Jelene Marjanović to će biti najgori dan u ovoj godini

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

1. april je Svetski dan šale, a za muža Jelene Marjanović to će biti najgori dan u ovoj godini

Godišnji pomen pevačici Jeleni Marjanović (33) koja je ubijena prošle godine porodica Marjanović, davaće u subotu 1. aprila, kaže za Telegraf.rs njen suprug Zoran Marjanović.

To će biti ujedno i najstrašniji dan za ovu porodicu, jer će ih pomen vratiti u dan kad je Jelena nastradala, a od tada se do danas ništa nije promenilo - ubica je i dalje slobodan.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila prošle godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Njeno unakaženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << telo pronađeno je sutradan u kanalu na nasipu.

Ona je, da podsetimo, nestala u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom. Nestanak je policiji prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran posle čega se policija odmah dala u potragu. Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo.

Foto: Telegraf

Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

Foto: Telegraf

Ni posle gotovo godinu dana od ubistva, osoba koja je počinila ovaj zločin koji je potresao celu Srbiju nije pronađen. Poslednjih dana u medijima kruže informacije da je policija na tragu ubici, da se radi o kamiondžiji koji navodno ima još ovakvih krivičnoh dela, i da se svakog dana očekuje njegovo hapšenje.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

Jelena, koja je iza sebe ostavila ćerkicu Janu, sahranjena je na groblju "Zbeg" u Borči.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.