Suzana Mančić
Suzana Mančić

Suzana Mančić je srpska glumica, tv voditelj i pevačica. Rođena je u Beogradu 22. novembra 1956. godine.
Još kao mala borila se sa težim oblikom astme uspela je da pobedi astmu optimizmom svojim učila je da od malena da i najveće probleme rešava i pobeđuje osmehom.

Odrasla je u harmoničnoj porodici bila je jedinica i samim tim imala je najveću podršku roditelja. Odgajana je da bude prijatelj i da se raduje životu, harizmu i osmeh je povukla na majku. Najlepše dane svog detinjstva provodila je kod bake u Pirotu i Valjevu. Dok se lečila od astme često je čitala i glumila, zainteresovala se za svet filma i reklama čitajući bajke.

Još od tinejdžerskih godina mamila je poglede svojom lepotom i šarmom. Harizma je i uticala na njenu karijeru koja joj je otvorila vrata uspeha za reklame i modeling. Posle završene škole upisala je pravni fakultet po ugledu na njenog oca ali ga je napustila jer je uveliko već bila zašla u estradne vode. Jedno vreme je nastupala sa grupom Trag, grupa je radila pesme za predstave imali su koncerte i snimili su ploču. Već tada je postala popularna svojim nastupom i deleći osmeh svima, iako je kasnila i nije završila u roku ipak je završila pravni fakultet na radost oca.
Svoj put do zvezda je započela 1976. godine na muzičkom festivalu mladih u Subotici. Osvojila je drugo mesto pesmom Zlatka Manojlovića koja je išla na programu radio Beograda.

Pevačku karijeru je započela pesmom Ogledalce pesmom Sanje Ilića. Kompozitori su u njoj videli pop pevačicu ali je ona želela da peva disko muziku došlo je do neslaganja i njen drugi album je bio lošiji po njenom mišljenju. 1978. godine učestvovala je u Češkoj na festivalu Inter talent sa pesmom Mijaćik što znači teniska loptica, i dobila je nagradu za interpretaciju. Usledila je pauza i otputovala je u Irak ljubav je nju vodila kako često govori po celom svetu i otišla je zbog verenika.

Veza nije bila uspešna vratila se u zemlju, i nastavila je da radi radio reklame, sinhronizovala je crtane filmove Radio Televizije Srbije a onda je dobila ponudu da vodi Loto. Tako je i dobila nadimak Loto devojka.
Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina pojavljivala se i u filmovima Ćao Inspektore, Jugoslavija, Žikina Dinastija.
Vezu sa svojim prvim suprugom Nebojšom Kunićem započela je sasvim slučajno, dok su se viđali na snimanju emisija Sedmorice mladih, i snimanju novogodišnjeg programa rodila se ljubav između njih dvoje. Uzeli su se i dobili dve ćerke Nataliju i Teodoru. Živeli su u Moskvi. Suzana nije mogla da se navikne na klimu i tako je odlučila da se vrati za Srbiju.

Posle neuspešnog braka sredinom devedesetih posvetila se karijeri. Radila je kao voditelj u više emisija. Danas je verena za poznatog grčkog biznismena Simeona Ocomokosa. Imala je mnogo veza iza sebe, za nju su se tokom karijere vezivali mnogi skandali ali je na sve to ona uvek vešto odgovarala osmehom. Dugi niz godina bila je zaštitno lice zabavnih emisija Zam, Nedeljno popodne sa Piletom, ali je najviše iznenadila publiku slikanjem za magazin Plejboj gde je pokazala savršenu liniju u četrdesetim godinama. 2012. godine je napisala autobiografsku knjigu Neukrotivo srce.

Filmografija:
1977 Profesionalci, 1980 Sedam plus sedam, 1987 Jugovizija, 2002 Hotel sa sedam zvezdica, 2011 Selo gori a baba se češlja, 2011 Nova godina u Petlovcu.

Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(FOTO) "Za moju lepotu su zaslužni DOKTORI" Suzana Mančić pokazala kako izgleda nakon OPERACIJE KAPAKA

Suzana Mančić godinama živi na relaciji Srbija- Grčka, a sada je otkrila koliko joj to teško pada.

Izvor: Blic, 22.Apr.2024, 17:03

Detaljnije >>

(FOTO) Suzana Mančić gazi SEDMU DECENIJU, a kad se skine ima šta i da se vidi: Voditeljka ovako izgleda u kupaćem: "Bolje ne može"

Voditeljka i glumica Suzana Mančić (67) važila je za jednu od najlepših mladih dama bivše Jugoslavije. Danas je lepota nije...

Izvor: Blic, 21.Apr.2024, 12:36

Detaljnije >>

VARAO JE, PA OŽENIO DRUGU ŽENU Naša voditeljka preživela pakao sa bivšim partnerom: "Bio je u paralelnoj vezi, nisam mu bila dovoljno dobra"

Voditeljka Suzana Mančić u srećnom je braku sa biznismenom iz Grčke Simeonom Ocomokosom. Ipak, u njenom životu...

Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 13:27

Detaljnije >>

(FOTO) Suzana Mančić pokazala kako izgleda nakon OPERACIJE OČNIH KAPAKA Pozirala u krevetu i pohvalila se novim izgledom

Suzana Mančić slovi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a svoj izgled neprestano unapređuje.

Izvor: Blic, 12.Apr.2024, 11:02

Detaljnije >>

Suzana Mančić otkrila kako je smršala 11 kilograma: Recept za savršen izgled (FOTO)

Suzana Mančić otkrila kako je smršala 11 kilograma: Recept za savršen izgled (FOTO)

Suzana Mančić uspela je da pomoću dijete smrša 11 kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva.. Iako je u sedmoj deceniji života, Suzana Mančić i dalje pleni svojom pojavom i održava besprekornu figuru. Nedavno je otkrila svoje tajne održavanja vitke linije, ističući važnost zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti. Slične vesti: Jelena Đoković: Jednostavna elegancija u farmerkama za proleće (FOTO). Bivša voditeljka i pevačica...

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2024, 09:36

Detaljnije >>

Suzana Mančić priznala šta joj se sve dešavalo: Baš sam bila grešna

Poznata voditeljka Suzana Mančić već decenijama uspijeva da zadrži titulu fatalne zavodnice. Jedna od najpoželjnijih dama Jugoslavije...

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2024, 08:08

Detaljnije >>