Izvor: Scandal.rs, 06.Feb.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrejala se za politiku: Suzana Mančić buduća gradonačelnica?

Voditeljka Suzana Mančić smatra da bi bila bolji gradonačelnik Beograda od Siniše Malog, koji je trenutno na toj funkciji.

Naime, Mančićeva je za „Alo!“ ispričala šta bi sve sredila u našoj prestonici da je u mogućnosti, a zatim dodala da već sledeće nedelje ide na orošavanje vagine, a ceo postupak će snimiti kamerom.

“Treba još malo da ostarim da bi me ljudi ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << shvatili u politici. Ono mesto koje bih zauzela je mesto gradonačelnika Beograda, ne bih išla više od nivoa grada”, otkriva svoje planove bivša „loto devojka“ i dodaje šta bi sve uradila u gradu.

“Trenutno je haos, želela bih da grad bude čist, da bude neki red u gradu, da svuda ima zelenila i cveća i da je infrastruktura bolja. Pogledajte ulice, svaka je puna rupa i sve puca po šavovima. Beograd je dotrajao i treba mu generalka. Bila bih dobar majstor da sve to promenim i napravim bolji Beograd nego sada”, priča Suzana kao da je u predizbornoj kampanji i ocenjuje rad sadašnjeg gradonačelnika Siniše Malog.

“Čovek se trudi i radi onako kako može. Koliko neko radi i kako se zalaže, to se najbolje vidi po rezulatima, tako da ću se tu zadržati. Poručila bih mu da nađe lokaciju za groblje kućnih ljubimaca, mislim da je potreba za takvim mestom ogromna”, poručuje voditeljka i otkriva svoje planove.

“Idem sledeće nedelje na orošavanje vagine. Planiram to da snimim, da svima pokažem kako to izgleda i da se narod više ne čudi tim stvarima. Meni je bitno da je moj Simica presrećan kada obavim taj proces i da posle toga uživa”, sa osmehom kaže Suzana.

Suzana jedva čeka maj kako bi otišla na svadbu ćerke Teodore Kunić, koja se udaje za biznismena iz Amerike.

“Ćerka mi se udaje u maju u Kaliforniji, biću prisutna tamo i jedva čekam. Njima pokloni nisu potrebni, oni imaju sve što im treba, s druge strane, od mene je dobila sve što sam mogla da joj pružim, a kada to kažem, mislim na obrazovanje i vaspitanje”, iskrena je Suzana, kojoj ne smeta što je zet 20 godina stariji od njene ćerke.

“Ne smeta mi to što mnogi zameraju na razlici u godinama između moje ćerke i njenog partnera. Niko nema pravo to da osuđuje. Ako su njih dvoje zadovoljni, godine su samo brojke, meni je to skoz u redu i normalno. Vidim da je voli”, priča voditeljka, koja je nekoliko godina u vezi sa Simonom Ocomokosom, a na pitanje da li ga vara, kaže:

“Pa ne nešto mnogo. Imam nameru ove godine, pa ćemo videti dokle će to da stigne. Za sada još nisam, ali nikad se ne zna. Ima žara kada on nije tu, pa mogu da švrljam okolo”, kontradiktorna je Suzana, koja objašnjava kako treba da izgleda muškarac sa kojim bi prevarila svog partnera.

“Volim isključivo prave muškarce, znači one koji su išli u vojsku, da znaju da voze auto, da imaju kosu, da se ne depiliraju i da su ludi za mnom. To mora da bude muškarac sa kojim bih sve uradila”, kaže ona.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.