Tvoje lice zvuči poznato: Gorela scena, Neša Bridžis pobedio, a evo čiji fan je postala Brena! (video)

Izvor: Svet, 11.Apr.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvoje lice zvuči poznato: Gorela scena, Neša Bridžis pobedio, a evo čiji fan je postala Brena! (video)

Odlične maske, vrhunske imitacije, vizuelni efekti i mnogo humora obeležilo je šestu epizodu muzičkog spektakla “Tvoje lice zvuči poznato”, a večerašnji pobednik je Neša Bridžis u ulozi Džastina Timberlejka.
Borba je bila neizvesna do samog kraja, jer su isti broj poena imali Neša i Daniel Kajmakoski. Suzana Mančić je presudila i pet poena dala Bridžisu koji nagradu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 1000 evra dodeljuje školi na Vračaru i deci oboleloj od autizma.
Voditeljka Marija Kilibarda je najavila prvi tematski TLZP sledeće nedelje koji će biti posvećen najmlađima i njihovim roditeljima.
A za sedam dana takmičare ćemo gledati u sledećim zadacima:
Đoša – Matilda
Suzana – Dobra vila iz “Pepeljuge”
Dara – Agatha Hannigan iz mjuzikla “Annie”
Ana – Annie
Halid – Minja Subota
Nikola – Pepeljuga, zla sestra
Ivana – Elza, “Frozen”
Kaja – Sebastian iz Male Sirene
Danijel – Justin Bieber
Neša – druga zla sestra iz Pepeljuge
Ani Kokić, Ivanu Ivanoviću i Vladi Georgievu večeras društvo u žiriju pravila je Lepa Brena.

Veče je počelo spektakularnim nastupom Kaje u ulozi planetarno popularne zvezde – Bijonse (Hello/Naughty girl). Kaja je konačno dobila ulogu prave zavodnice.
“Konačno imam tu divnu ulogu da budem lepa, zodna, da sijam i šljaštim” prokomentarisala je pevačica svoj zadatak.

Specijlani član žirija, Lepa Brena, prva je dala sud:
Prvo pa žensko, stvarno je bilo fantastično! Kaja me je iznenadila, bila je savršena”.

Kaja kao Bijonse, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.


U ulozi legendarnog Milana Mladenovića, frontmena grupe “Ekatarina Velika” („Još samo par godina za nas“) nastupio je Nikola Rokvić.

Nikola kao Milan Mladenović, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.



Bio je vanserijski pevač, muzičar, ličnost”, rekao je Nikola za Milana i dodao da mu nije bilo svejedno dok je spremao ovaj nastup.
Nikola je ponovo briljirao. Neodoljivo je podsećao na rokera. U publici ga je posmataro njegov brat, a ova imitacija pozdravljena je gromkim aplauzom.

Na sceni je potom usledio sudar titana – Ivana Peters i Areta Frenklin (Respect).
Vlado: Izgubio bih opkladu od svih osoba, neverovatna maska i ekipa sa tobom, bez komentara. Fantastično.
Brena: Ne znam ko je, da nisam pročitala da je Ivana u pitanju…nenadmašna, moram da pohvalim sve ljude koji su radii maske, frizuru, naročito mi se sviđaju papučice. Bilo je fantastično, nemam reči da pohvalim, šta reći o njenom pevanju nego da se poklonimo. Svaka čast.

Ivana kao Aretha Frenklin, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.


Ivan: Definitvno najbolja maska u ovoj sezoni.

Đoša i Dara očigledno više ne mogu jedno bez drugog. Ovog puta nastupili su kao Brena (“Bato, bato”) i Džej („Rađaj sinove“) i duetska pesma „Nisam ja mali“.


Đoša kao Džej i Dara kao Lepa Brena, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.


Imam utisak dok me ne obese u ovom šou, neće da se smire. Samo da me ne bacaju više”, rekao je Đoša za svoje zadatke.
Ono što Đoša i Dara nisu znali je to da ih legenda Džej posmatra iz publike.

Džej: Ova dama Lepa Brena, ovo je gospođa koja mi je mnogo pomogla u životu.
 Usledila je pesma “Nedelja” uživo.
Džej je potom prokomentarisao  i Daru:
Ona je bila devojčica kada sam došao u Novi Sad, I slučajno u bašti u kojoj sam gostovao, otpevala je jednu pesmu i ja sam rekao – ako ovako nastaviš, bićeš velika zvezda.

Još jedan duet je oduševio i ludo zabavio publiku i žiri – Neša i Halid kao Justin Timberlake i Timbaland (My love/Sexy back).
Ivan: Mene si fascinirao, sve si bolji i bolji ali Halidovi delovi “yeah” su me fascinirali. I dalje Halide Vaš osmeh pleni i ne može da se sakrije pod maskom, odmah smo Vas prepoznali. Zabavili smo se.

Neša kao Timberlake i Halid kao Timbaland, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.


Vlado: Pohvalio bih koreografe koji su uložili vreme i trud, devojke su igrale fenomenalno kao i momci. Pohvalio bi i Halidove korake, a ti si bio sjajan ali ništa ti ne bi uradio da nije bilo Halida, davao ti je kontru.
Ana: Nešo, da si još malo đuskao, verovatno bih se zaljubila u tebe. Ovo je bilo stvarno fantastično. Halide, konačno smo videli i kako ti đuskaš, bilo je super, stvarno si bio u ulozi.

Ana Grubin pojavila se u novom svetlu, a voditeljka Marija Kilibarda začinila je njen nastup. Njih dve nastupile su kao grupa Icona POP (“Emergency”).

Ana i Marija kao Icona Pop, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.


Samo smo jednom pogrešile“ nasmejala se Ana na kraju nastupa.
Vlado: Dobar nastup, Kilibarda dobija večeras vanredno 13 poena. Odlična koreografija i pesma, vas dve vesele, dobre ste bile.
Ivan: Lepo je zateći prijatelje u ovako nezgodnoj situaciji, Kilibarda kao tetke koje se prime da znaju da igraju. S druge strane, pored tebe na bini, Ana ne može da bude loša. Maro ti si me obradovala kao i svakim tvojim nastupom, bila si super.

A onda pravi cunami – Daniel kao Ramštajn i pesma “Benzin”. Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP-a njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač pali kaskadera
.
Koliko je performans bio dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danielu.
Brena: “Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalili. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan!
Ivan: Strašno dobar nastup, inače bi imali i pečenu prasetinu da si nas upalio. Tvoj nastup je bio izuzetan, jedan od najboljih ove sezone!

Ana: Ja sam u šoku! Najboji nastup tvoj do sada i najbolja gluma. Malo sam se uplašila i neka ti svaka imitacija sledeća bude sa ovakvom energijom.
Brena: Toliko je dobro odglumio ceo nastup, toiko je bio impresivan da sam rekla – ovaj će nas spaliti i jesi nas spalio kompletnim performansom. More then perfect.
Vlado: Apsoutno svi komplimenti za nastup, pirotehniku, mislim da je produkcija nadmašila sebe i mislim da znam kome moram da dam 12 poena.


Daniel kao Ramštajn, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.


Nakon Danijelovog vatrenog nastupa ušli smo u mirnije vode. Za kraj večerašnje emisije nastupila je Suzana Mančić kao Ana Bekuta.
Suzana je spremala čuveni Anin hit “Kralj ponoći” za koju kaže da je evergrin i da je tužna “svako od nas ima nekog ko nas muči, a stalno zaboravljamo da smo se zaljubili u te nepravilnosti”.

Usledili su gosti iznenađenja.
Na scenu je prvo izašla Ana Bekuta…a među takmičarima, na fotelji je sedeo, a ko drugi do Mrka. Suzana se potom pridružila Ani koja je nakon zajedničke strofe sela do svog izabrannika. Naravno, ni Suzana na sceni nije mogla bez svog Mrke, mladog glumca maskiranog u političara. Milutin naravno nije mogao da miruje, pa je izašao na scenu i prigrlio Suzanu, dok je njegov dubler prišao Bekuti.

Suzana kao Ana Bekuta, ep. 06. sez. 03.
Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 10. април 2016.



Cela atmosfera ponela je Mrku te ga je Ana u jednom trenutku kroz osmeh prekorila: “Milutine, smiri se”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvoje lice zvuči poznato: Gorela scena, Neša Bridžis pobedio, a evo čiji fan je postala Brena! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2016

Odlične maske, vrhunske imitacije, vizuelni efekti i mnogo humora obeležilo je šestu epizodu muzičkog spektakla “Tvoje lice zvuči poznato”, a večerašnji pobednik je Neša Bridžis u ulozi Džastina Timberlejka...Borba je bila neizvesna do samog kraja, jer su isti broj poena imali Neša i Daniel...

Nastavak na Scandal.rs...

Vatra i neprimereni dodiri obeležili sinoćni TLZP

Izvor: Tracara.com, 11.Apr.2016

Iako je u sinoćnoj emisiji šou programa Tvoje lice zvuči poznato pobedu odneo Neša Bridžis društvene mreže vrve od komentara na račun druge dve imitacije. Ceo studio, ali i region, je ostao bez daha tokom nastupa Daniela Kajmakoskog koji je na scenu doneo ekspozivni duh nemačkog benda Rammstein, a...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.