Suzanu Mančić nisu pustili u avion zbog veštačkih kukova

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzanu Mančić nisu pustili u avion zbog veštačkih kukova

Najpoznatija Loto devojka sa ovih prostora zbog mentalnih implanata u kukovaima imala je neugodnu situaciju na aerodromu.

Suzana Mančić, foto: story press

Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, Suzana Mančić htela je da se ukrca u avion kako bi odletela u Atinu, međutim sprečili su jejer se detektor metala nije gasio kada su je pregledali.

Suzanu nisu mogli da puste jer nije imala dokaz, potvrdu od lekara da je bila na operaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

- Skinula sam cipele, nakit, sve što sam imala na sebi, ali su bili uporni. Zamolila sam da mi omoguće lekarski pregled u kabini, na koji kao putnica imam pravo, ali odbili su me. Tražili su da im moj lekar na e-mail pošalje otpusno pismo iz bolnice, ali to nije bilo moguće - ispričala je Suzana, a prenosi Kurir.

Jedan kuk je operisala pre četiri, a drugi pre dve godine.

Suzana kaže da je na aerodromu trpela maltretiranje i zbog toga je napravila frku. Zvala je direktora, šefa osiguranja, ali joj se niko nije javio. Propala joj je karta, ali kaže da neće tužiti aerodrom, iako na to ima pravo.

Sa aerodroma su kratko poručili da su postupali u skladu sa propisima.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.