Suzana Mančić otkrila ko je finansira: Moj Simica je zaslužan što živim životom zvezde!

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić otkrila ko je finansira: Moj Simica je zaslužan što živim životom zvezde!

Voditeljka Suzana Mančić nedavno je izazvala brojne negativne komentare u javnosti kada je ispričala da joj je za mesec dana života potrebno 2.000 evra.

Zbog toga smo je pitali na koji način zaradi toliki novac, kao i to da li je finansijski pomaže nevenčani suprug bankar, Simon Ocomokos.

Živim životom zvezde, ne živim životom običnog čoveka, jer i jesam zvezda. Moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << život je skup, to što sam rekla da mi je potrebno 2.000 evra, to je smešno za troškove i način života kojim mi živimo. Naravno, Simica svaki put dotura novac u naš budžet. On vodi računa o meni i mojoj deci, on je taj koji nas pomaže finansijski. Radi to što bi radio svaki muž ili svaki čovek koji brine o svojoj ženi i deci. Moju decu tretira kao svoju, iako ima svoje naslednike. To kako se on odnosi prema mojoj deci, to je jedna velika karakteristika Balkanskog patrijoteta“, ističe Suzana, koja dodaje na koji način ona zarađuje novac za sebe.

“Naučila sam od malih nogu da radim. Radim na dve televizije, pišem knjige i imam svoju marketinšku agenciju. Ćerka Natalija mi kaže: “Znaš, mama, ti se dobro naradiš”. Ponekad uspem da zaradim i više od 2.000 evra. Pitajte moje poreznike i knjigovođu, treba biti pametan i vredan“, ističe Suzana, piše “Alo”.

Na pitanje da li bi ćerke pre savetovala da se dobro udaju ili da rade za platu od 30.000 dinara, ona kaže:

Uvek ih savetujem da nađu dobrog čoveka i da njihov izabranik bude onaj pravi. Naći dobrog partnera koji ti odgovora, to je zapravo dobra udaja. Ali volela bih da Natalija ostane u našoj zemlji, razgovarale smo da se ovde zaposli. Jeste da se u Srbiji živi skromno, ali ovde si svoj na svome, jer su ti tu porodica i familija“, objašnjava voditeljka.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.