Suzana Mančić bez dlake na jeziku:  Morate da poštujete starlete, makar bile najgore ku*ve

Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić bez dlake na jeziku: Morate da poštujete starlete, makar bile najgore ku*ve

Voditeljka Suzana Mančić je još jednom dokazala da nema dlake na jeziku, i njen intervju u kojem komentariše starlete i njihovo navodno povezivanje sa prostitucijom, sigurno će podići veliku prašinu.

A što vam smetaju starlete? Pa koga biste slikali da njih nema? O kome da se piše da ih nema, pravili biste ih od prašine. Morate da ih poštujete, pa makar bile najgore ku*ve! Može da bude, a ne mora da znači. Ne želim nikoga da uvredim i uvek ću biti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ženskoj strani. Ako se slika gola, ne mora da znači da se i prostituiše. Volela bih i da mene uhvate sa nekim šeikom, ali, nažalost, nijedan me nije ulovio“, rekla je Mančićeva.

Ona je imala i zanimljiv odgovor na pitanje da li se plaši da će i nju ljudi doživljavati kao prostitutku, jer otvoreno govori o ovakvim temama.

Muškarci se ne razvode zbog prostitutki, već zbog svojih loših brakova ili zbog neverovatne ljubavi. Tačno se zna da je prostitucija zanat i žene, ako su pametne, mogu od toga da žive tako da stave ključ u bravu i uživaju baš onako kako svaka od nas želi“, zaključila je Suzana.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzana Mančić brani starlete: Muškarci se ne razvode zbog prostitutki!

Izvor: Tracara.com, 05.Avg.2015

Razume se u ‘posao’ starleta (foto: screenshot) Euforija starleta se i dalje nastavlja, pa skoro svakodnevno, kao grom iz vedra neba, u javnosti se pojavi neka nova cica, koja je iz nepoznatog razloga non-stop prisutna u medijima. I dok ih neki kritikuju i definišu kao prostitutke, voditeljka Suzana...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.