Stroga tašta: Suzana Mančić stavila budućeg zeta na test!

Izvor: Svet, 02.Maj.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stroga tašta: Suzana Mančić stavila budućeg zeta na test!

Suzana Mančić ne krije koliko je srećna što će se njena starija ćerka Teodora Kunić uskoro udati.
Naime, Teodoru je prošlog leta verio američki biznismen, a voditeljka otkriva da će se par venčati na leto u Kaliforniji, piše pink.rs.
Suzana je nekoliko puta rekla da ne želi da se meša u odluke svoje ćerke, ali je, prilikom upoznavanja, budući zet morao da se dokaže.
“Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je prvi put došao kod nas, meni se pokvarila lampa. I šta ću, odmah sam ga uposlila, a on se odlično snašao i popravio mi lampu. Tako treba sa muškracima, da se odmah vidi šta mogu”, rekla je Suzana.
Ona je otkrila i kakvog je zdrastvenog stanja njen dugogodišnji partner Simeon Ocomokos.
“Simica je perfektnog zdravstvenog stanja, ja ga dobro održavam. Volela bih da i ja budem tako zdrava kao on”, kaže Suzana.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.