POKLON ZA ČITAOCE KURIRA:  Kuvar Fino, a jeftino

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON ZA ČITAOCE KURIRA: Kuvar Fino, a jeftino

Ovog četvrtka najbolji magazin o kulinarstvu svojim čitaocima poklanja recepte za poslastice s trešnjama i lagana jela od tikvica

Kolači i torte s trešnjama i jela od tikvica tema su novog broja KUVARA – FINO, A JEFTINO. Zbirka recepta po kojima možete da pripremite ukusna jela čak i ako ste početnik uz savete vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka.

Zavirili smo u kuhinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Suzane Mančić, koja voli i da kuva i da jede, a čitaocima otkriva zašto više ne kuva svom dragom.

Nedeljni jelovnik po kojem obrok za četvoročlanu porodicu možete da spremite i za 240 dinara, predlaže Slaviša Milošević, nastavnik kuvarstva Trgovinsko-ugostiteljske škole iz Leskovca.

Gastronomsko putovanje odvešće vas u intrigantni Maroko, a proverite i da li ste možda baš vi u ovom broju osvojili 1.000 dinara ili kuhinjsku vagu za recept najukusnijeg jela.

Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.