I ona sama u šoku: Udaje se Suzana Mančić?

Izvor: Svet, 30.Maj.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ona sama u šoku: Udaje se Suzana Mančić?

Voditeljka Suzana Mančić otkrila je da je nedavno išla kod čak dva astrologa, koji su joj prorekli budućnost i tom prilikom rekli da će se udati i odseliti u Ameriku. Iako joj nije bio cilj da sazna šta je čeka, čula je nešto što je u njen život unelo nemir.
“Tako se nekako potrefilo da su dva astrologa i numerolog rekli isto, da ću se udati u Americi! U šoku sam jer se njih dvojica ne poznaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a isto su mi prorekli u kratkom vremenskom roku. Niti nameravam da se udajem niti da idem bilo kuda. Pa ja nisam mogla da se preselim u Grčku koja nam je ispred nosa, a sad ću da idem u Ameriku! Živela sam u inostranstvu, ali u ovim godinama ne mogu da zamislim da živim bilo gde osim u Srbiji. Kao što ne mogu da zamislim ni da se moje ćerke Teodora i Natalija presele”, kaže za Vestionline Suzana, koja je već deceniju i po u stabilnoj vezi sa verenikom Grkom Simeonom Comokosom, ali izgleda da će je zvezde “odvojiti“ od sadašnjeg partnera.
Podsećanja radi, Suzana je bila udata za Nebojšu Kunića, sa kojim ima dve ćerke. Ona je čak nedavno i priznala da je bila vrlo tužna kada je stala na ludi kamen.

“Bilo mi je žao kad sam se udala, imala sam 33 godine i razmišljala sam da više nikada neću pogledati drugog dečka i da mi neće zaigrati srce. Moj bivši muž iza sebe je imao dva braka, naravno da mi je bilo žao kad sam se udala, mislila sam da ću propustiti mnogo, a mnogo sam i propustila”, izjavila je Mančićeva u jednoj emisiji.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Udaje se Suzna Mančić?

Izvor: Story, 30.Maj.2015

Iako će u novembru napuniti 59 godina, poznata srpska loto devojka će se uskoro udati po drugi put...Suzana Mančić, foto: Luka Šarac..Ili bar tako kažu astrolozi...Voditeljka i spisateljica Suzana Mančić otkrila je da je nedavno išla kod dva astrologa, koji su joj prorekli budućnost i tom prilikom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.