Preminuo Džimi Džejmison, pevač grupe Survivor

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Džimi Džejmison, pevač grupe Survivor

Džimi Džejmison, pevač američke rok grupe Survivor, koja je bila veoma popularna 1980-ih godina, preminuo je u 64. godini od posledica srčanog udara, preneli su strani mediji.

Džejmison se priključio bendu 1984. i s njim nastupao do 1988. On je glas iza hitova kao što su "Is This Love", "The Moment of Truth" iz filma "Karate Kid" i "Burning Heart" iz filma "Roki 4".

Posebno će ostati zapamćen po pesmi "I m Always Here" koja je bila glavna tema popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << TV serije "Čuvari plaže". Najveći hit grupe Survivor je pesma iz 1982. "Eye of the Tiger" koja je poslužila kao saundtrek za film "Roki 3".

Autor: J.B.

Izvor: Tanjug.rs

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.