Preminuo Džimi Džejmison, pevač grupe Survivor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Džimi Džejmison, pevač grupe Survivor

Džimi Džejmison, pevač američke rok grupe Survivor, koja je bila veoma popularna 1980-ih godina, preminuo je u 64. godini od posledica srčanog udara, prenosi BBC.

Džejmison se priključio bendu 1984. i s njim nastupao do 1988. On je glas iza hitova kao što su "Is This Love", "The Moment of Truth" iz filma "Karate Kid" i "Burning Heart" iz filma "Roki 4".

Posebno će ostati zapamćen po pesmi "I'm Always >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Here" koja je bila glavna tema popularne TV serije "Čuvari plaže".

Najveći hit grupe Survivor je pesma iz 1982. "Eye of the Tiger" koja je poslužila kao saundtrek za film "Roki 3".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro Džejmi Džejmison, pevač benda Survivor

Izvor: B92, 02.Sep.2014

Džimi Dzejmison, pevač američke rok grupe Survivor, koja je bila veoma popularna 1980-ih godina, preminuo je u 64. godini od posljedica srčanog udara, prenosi BBC...Džejmison se priključio bendu 1984. i s njim nastupao do 1988. On je glas iza hitova kao što su "Is This Love", "The Moment of Truth"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.