Nikola Rokvić potpisao peticiju za ukidanje rijalitija! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić potpisao peticiju za ukidanje rijalitija! VIDEO

Nikola Rokvić potpisao je peticiju za ukidanje rijalitija iako je pre pet godina bio učesnik rijalitija ''Survivor''. On je naveo u čemu je razlika.

Popularni, sada pop pevač, Nikola Rokvić potpisao je peticiju i stao na stranu mnogih sa željom da ukinu rijaliti šou programe koji se trenutno emitiju na domaćim televizijama.

Nakon što je priznao da je potpisao peticiju, voditeljka ga je upita >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zbog čega je to uradio jer je i sam bio deo jednog rijaliti šou programa:''Mi jesmo bili rijalitija, ali mislim da nismo bili deo ovakvog formata koji se sada plasira. Mislim da je 'Survivor' totalno drugačiji od svega'', rekao je Nikola Rokvić za emisiju ''Exkluziv''.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nikola Rokvić popisao peticiju: Survivor je bio totalno drugačiji od ovih rijalitija! (video)

Izvor: Svet, 03.Sep.2015

Popularni (sada) pop pevač, Nikola Rokvić potpisao je peticiju i stao na stranu mnogih sa željom da ukinu rijaliti šou programe koji se trenutno emitiju na domaćim televizijama.. Nakon što je priznao da je potpisao peticiju, voditeljka ga je upita zbog čega je to uradio jer je i sam bio deo jednog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.