Željko uselio devojke u vilu u Subotici!

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko uselio devojke u vilu u Subotici!

Joksimoviću pripalo da bude mentor grupi pevačica, dok će Masimo Savić podučavati učesnike starije od 27 godina

Na Prvoj televiziji večeras počinje nova etapa regionalnog muzičkog takmičenja „X faktor“ pod nazivom „Kuće sudija“.

Publika će saznati u kakvom će to okruženju boraviti takmičari u narednim danima. Željko Joksimović, kome je pripala grupa devojaka, svoje štićenice je uselio u vilu iz 19. veka koja se nalazi u Subotici. Ova prelepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << građevina je bila vlasništvo grofa Lajoša Šuhlofa. Željku se u velelepnom zdanju pridružio kompozitor i producent Mirko Vukomanović. Njima su se predstavile takmičarke, a oni su dali svoj sud o njihovom pevanju.

Masimu Saviću pripala je grupa pevača starijih od 27 godina. On je svoje kandidate ugostio u apartmanu renomiranog beogradskog hotela, u kojem i živi otkako se zbog snimanja preselio u Beograd. Boravak u ovom kompleksu dnevno košta čak 700 evra, te to govori koji luksuz je on obezbedio mladim nadama kojima je mentor. S terase njegovog apartmana pruža se pogled na ceo grad i on veruje da će i to doprineti što boljem druženju. Njemu je u odabiru ko prolazi dalje pomagala hrvatska pop zvezda Nina Badrić.

Gde su Aleksandra Kovač i Tonči Huljić ugostili svoje kandidate, saznaće se kasnije.

U dalji tok takmičenja prolazi samo po troje najboljih, tako da je pred članovima žirija zaista težak zadatak da odaberu one kojima će biti pružena šansa da se bore za pobednika druge sezone „X faktora“.

(LJ. R.)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.