Završen Interetno festival

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Interetno festival

Defileom učesnika sinoć je svečano zatvoren Interetno festival u Subotici.

Na petodnevnoj manifestaciji, tradicionalnom muzikom i plesom predstavile su se folklorne grupe iz sedam zemalja.

Prostor ispred Gradske kuće i ove godine bio je "Etnopolis", sa izložbenim sajmom starih zanata, igraonicama za decu, ali i sa Vinskom ulicom, dok su na glavnoj bini posetioci mogli da vide nastupe pet domaćih i sedam inostranih folklornih grupa iz šest zemalja, i to iz Kostarike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Letonije, Mađarske, Makedonije, Rumunije i Severnog Kipra.

Osim toga, ovogodišnji program imao je bogatiji koncertni deo, pa su tako posetioci mogli da čuju muziku subotičkih, ali i bendova iz regiona.

Sastavni deo festivala i ove godine bio je festivalski klub u Nepkeru, dok su inostrane grupe, gosti festivala, imale svirku u Kanjiži i Senti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.