Zamena za Ilića stiže u Suboticu iz Engleske?

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena za Ilića stiže u Suboticu iz Engleske?

Spartak doveo na probu estonskog napadača iz Ridinga.

Foto: MN Press

Od odlaska Stefana Ilića u Crvenu zvezdu, Spartak iz Subotice nalazi se u potrazi za napadačem. Na probi je bio, ali nije prošao, brat Uga Vijeire, Fabio, još nekoliko stranaca i dalje pokušava da se nametne treneru Andreju Černiševu, a od nedelje na treninzima će biti i velika nada estonskog fudbala.

Iz engleskog drugoligaša Ridinga u Suboticu je stigao Bogdan Vastčuk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 20-godišnji napadač, koji je prošao kroz sve mlađe selekcije reprezentacije Estonije.

Drugi deo prošle sezone proveo je u niželigašu Farnbrou, za koji je postigao 13 golova.

Vastčuk je kao 14-godišnjak stigao u školu Zenita iz Sankt Petersburga, zatim je od 16. do 18. godine bio u Dinamu iz Moskve, posle čega je potpisao trogodišnji ugovor sa Ridingom.

Iako je prilično visok za napadača (185 cm) odlikuje se dobrom tehnikom.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KAKAV SKAUTING: Stefana Ilića menja fudbaler Ridinga?!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016

Spartak iz Subotice doveo je na probu estonskog napadača iz Ridinga! . Popularnim “golubovima” pod hitno je potreban napadač. Od odlaska mladog reprezentativca Srbije, Stefana Ilića, uprava Spartaka nastoji da treneru Andreju Černišovu pronađe adekvatnu zamenu. . Posle probe Fabia, brata...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.